Att leda genom förståelse. Det har vi gjort sedan 40 år då vi arbetat för nationella och internationella företag, organisationer och myndigheter i många branscher. Vi är 30 konsulter med kontor i Tyskland, USA, Frankrike och Sverige. Här i Sverige har vi kontor i Karlskrona sedan 25 år.

Metaplan i

Metaplans förlag

2018-11-19

Ladda ner våra e-böcker

Är du nyfiken på att lära dig mer om "agility", "holacracy", "flat hierarchies"? Hur kan man utvärdera alla dessa trendiga ämnen? Vi har tänkt på det och professor Stefan Kühl har skrivit om det i “When the Monkey Run the Zoo - The Pitfalls of Flat Hierarchies”. Ladda ner den boken och fler på  http://www.organizationaldialoguepress.com/books2/

Följ oss på LinkedIn

2018-10-01

Här delar vi med oss av vårt kommunikativa förfarande.

Genom samarbetet mellan Metaplans kontor runt om i världen, Tyskland, USA, Frankrike, Schweiz, Italien, Singapore och Sverige, utvecklar vi metodiken vidare. Genom LinkedIn får du möjlighet att ta del av vad som är på gång.

Speak out loud! 21-22 november 2018

2018-09-06

Åsikter, idéer och ståndpunkter. Hur får vi klarhet i vad som menas? Hur hjälper det oss till delad förståelse? Lär dig driva strukturerade stimulerande samtal och träna med oss.

Gemensamma insikter och delad förståelse är vår "bread and butter". Du får nu tillfälle att lära dig den grundläggande metodiken genom teori och träning. Onsdag och torsdag den 21-22 november 2018 erbjuder vi Metaplan moderationsträning i Stockholm. Välkommen med din anmälan!

Metaplan Consultant Meeting i Hamburg

2018-08-14

Vi sätter igång hösten med en rivstart! Vi håller två kurser och åker själva på Metaplan Consultant Meeting.

Viljan att alltid bli lite bättre driver oss. Några av våra kunder vill lära sig mer och träna på att få bra flöde i sina workshops/möten. Hur man håller en röd tråd, involverar och inte minst hur man formulerar frågor som leder till målet.

Vi själva träffar våra kollegor inom Metaplan-familjen. Från Tyskland, USA, Frankrike, Schweiz, Singapore, Shanghai, Italien och Portugal. Några intensiva dagar där vi delar erfarenheter och utvecklar tänk och metodik i samspel med akademin. 

Det ser ut att bli en lovande höst!

Kurs i Metaplan moderation

2018-02-09

Att leda kommunikativa dialoger

Den 28-29 augusti 2018 erbjuder vi vår moderationskurs i Stockholm.
Du får lära dig och träna på att hålla kursen, lösa upp tankegångar och förnyat ordna dem, stimulera och provocera, klara ut (allmänna, otydliga) idéer/kommentarer och resultatsäkra.

Vill du veta mer så ring eller maila till: Marie Haslum Sirbäck 0708-339590, marie.haslumsirback@metaplan.se

 

 

 

 

En kommentar.....

2018-01-18

Två toppendagar!

En av våra kunder, Robert Vetander, chef på SPS office Scania i Södertälje, uttryckte så här efter vår moderationskurs. 

”Tack till er båda för två kanondagar. Vi är alla mycket nöjda med kursen och kommer i framtiden kunna använda våra tavlor med ännu större framgång! :)"

Det värmer med sådan återkoppling! Vi tackar och lovar fortsätta utveckla Metaplan för bästa kvalitet till våra kunder.