Att leda genom förståelse. Det har vi gjort sedan 40 år då vi arbetat för nationella och internationella företag, organisationer och myndigheter i många branscher. Vi är 30 konsulter med kontor i Tyskland, USA, Frankrike och Sverige. Här i Sverige har vi kontor i Karlskrona sedan 25 år.

Metaplan i

Moderationskurs för effektiva möten

2015-11-30

Den 5-6 april 2016 har vi kurs för dig som vill lära dig bygga, leda strukturerade, involverande och effektiva möten.

Läs mer under KURSER OCH TRÄNINGAR / M1

Metaplan world wide

2015-10-13

Nu finns vi i fler länder!

Metaplan finns nu, förutom i Sverige, i Tyskland, Frankrike, USA, Schweiz och Singapore. Vi är ca 40 konsulter med olika erfarenheter från en mängd branscher och med stark koppling till akademin.

Hur får vi effektiva möten?

2015-06-24

Våra dagar präglas av möten. Men handen på hjärtat - hur ofta uppnås de resultat du förväntat dig? Ta del av hur Arbetsförmedlingen ser på effektiva möten.

Vi behöver tydliggöra frågeställningen vi ska ta oss an. Genom att involvera deltagarna kan vi skapa dynamik i gruppen och tydliggöra dom ståndpunkter som råder. Vi visualiserar huvudbudskapet och gör tanken tydlig för var och en. Alla lämnar mötet med nya insikter.

Ta del av hur Arbetsförmedlingen ser på "effektiva möten" i länken https://www.youtuberepeater.com/watch?v=U9keg1pli8I 

 

Moderationskurs

2015-03-16

Två möjligheter att gå Metaplan moderationskurs/träning i vår. I Göteborg och Stockholm.

Under våren finns två tillfällen att gå vår Metaplan moderationskurs, M1. Den 23-24 april är vi i Göteborg och den 1-2 juni i Stockholm. Läs mer. Välkomna!