Att leda genom förståelse. Det har vi gjort sedan 40 år då vi arbetat för nationella och internationella företag, organisationer och myndigheter i många branscher. Vi är 30 konsulter med kontor i Tyskland, USA, Frankrike och Sverige. Här i Sverige har vi kontor i Karlskrona sedan 25 år.

Metaplan i

Dramaturgisparring

2014-12-18

Vad gör ett möte framgångsrikt? Att vara väl förberedd genom dramaturgisparring är en nyckel.

Ofta står en hel del på spel när vi har våra möten eller workshops. Att vara väl förberedd är då framgångskritiskt. Metaplan erbjuder dramaturgisparring. Läs mer under "dramaturgisparring".

Nytt tillfälle att gå vår efterfrågade Metaplan moderationskurs

2014-10-08

Boka in den 20-21 januari 2015.

Läs mer under "kurser och träningar".

Det kom ett mail......

2014-10-03

"Tack för en insats som hjälpt oss bra på vägen. Jag tycker ni är skickliga på att sätta er in i olika verkligheter och manövrera er genom både grynnor och skär".

 Dessa värmande ord kommer från Inger Johansson, Förvaltningschef Halmstad Högskola.

Moderationskurs

2014-08-27

Nya tillfällen till utbildning, träning i Metaplan moderation höst 2014

I höst finns möjlighet att gå vår utbildning i moderationsträning. I september i Oskarshamn eller i oktober i Stockholm. Läs mer under "kurser och träningar".

 

Metodstöd för insatsplanering

2014-04-10

Metaplan arbetar tillsammans med MSB

Sedan en tid arbetar vi tillsammans med MSB för att ta fram ett metodstöd för insatsplanering av stora, komplexa olyckor. Detta gäller såväl processframtagningen, som ett praktiskt uppdrag på plats med Räddningstjänsten i Skellefteå.